leven, werken en wonen in de wereld van nu naar morgen

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten in de afgelopen jaren waren particulieren, organisaties, bedrijven en scholen. We verzorgden trainingen, workshops, evenementen en consultancy. Op basis van open inschrijvingen, maatwerk, groepsboekingen maar ook individueel. Fysiek en online. Zowel in Nederland als in het buitenland.

Dit waren onze zakelijke klanten:

Enkele van onze zakelijke klanten:

Veranderverzuim, KLPD, Ministerie Algemene zaken, Arcadis, Fortis, Stichting Sint Jacob, Politie Gooi & Vechtstreek, Rijnlands Revalidatie Centrum, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, Gemeente Zevenaar, Gemeente Heythuysen, , Gemeente Haarlem, NUON, Vereniging de Hollandsche Molen, Stichting Nederland Monumentenland, Landschap Erfgoed Utrecht, Thomaskerk Amsterdam, NIOD, Prorail, ISMN, Essent, Netwerk Digitaal Erfgoed, Thomaskerk Amsterdam, Randstad Houten, Stichting Emma, Directoraat Rabobank, Dansalterna, Le Bibelot, Salsa Mandali, Baudartius college, ID College, Eurogames, Miramedia, Musicalgroep Utrecht, Stichting Sondheim & Co, Opera festival, La Bonbonière Maastricht, Elf Fantasy Fair, NCOI, ExplainIT, SignOn, VO-Raad. 

Klanten beoordelen ons met een 8,6

Onze particuliere en zakelijke klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6 ten aanzien van o.a. van inhoud, organisatie, service, didactiek en lesmateriaal. Hier enkele reacties...

We kijken terug naar een aantal succesvolle jaren waarbij cursisten weer inschrijven voor onze activiteiten. Onze activiteiten worden geëvalueerd en hebben onze cursisten gevraagd wat ze van onze leergangen, cursussen, excursies, reizen en lezingen vonden op o.a. gebied van inhoud, organisatie, service, didactiek en lesmateriaal. We hebben een gemiddelde berekend van deze cijfers en dit is gemiddeld een 8,6. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk nemen we ook de verbeterpunten van iedereen mee om kwalitatief nog beter resultaat te halen qua inhoud en service. Onze norm ligt minimaal op en 8,5. Lees meer over wat onze particuliere en zakelijke klanten naar ons gemaild hebben of in de evaluaties hebben geplaatst:

Over de Samenlevingsacademie

Wij vinden het belangrijk dat we samenbouwen aan een betere wereld. Waar mensen gelukkiger met elkaar samenleven en samenwerken. Waar iedereen elkaar beter begrijpt, elkaar met respect behandelt en bouwt aan een constructieve samenleving. Dit proces begint met kennis, bewustwording en inzicht hoe wij denken, voelen, handelen en samenleven.

Dat doen wij door activiteiten te organiseren voor mensen die leven met, werken met of voor, of hulp bieden aan anderen, door hen meer handvatten te geven in de vorm van kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van mens, maatschappij en samenleving.

Contactinformatie

Samenlevingsacademie
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46
WhatsApp: Stel jouw vraag via WhatApp
info@samenlevingsacademie.nl
 
De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut. Bank, KvK en BTW vallen onder het instituut:
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Algemene voorwaarden en privacy en cookiebeleid

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.
Je kunt je altijd weer afmelden.

KaperGerlings Instituut

De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling. Het instituut is erop gericht om mensen samen te brengen die een fascinatie hebben voor de mensen en wereld om ons heen.