Samenlevingsacademie

Sinds 2020 is de Samenlevingsacademie een van de bedrijfsonderdelen van het KaperGerlings instituut. Binnen de academie bieden wij bijscholinigscursussen, workshops en reizen aan voor professionals en scholen, gericht op het begrijpen en verbeteren van onze leefomgeving en cultuur. Hoe richten wij onze leefomgeving in, op welke manier beïnvloedt de gebouwde omgeving onze cultuur en vice versa en hoe werken wij naar een gezonde toekomst toe?
Wij vinden het namelijk belangrijk dat we samenbouwen aan een betere wereld. Waar mensen gelukkiger met elkaar samenleven en samenwerken. Waar iedereen elkaar beter begrijpt, elkaar met respect behandelt en bouwt aan een constructieve samenleving. Dit proces begint met kennis, bewustwording en inzicht hoe wij denken, voelen, handelen en samenleven

KaperGerlings v.o.f.

De Samenlevingsacademie is een dochteronderneming van het KaperGerlings Instituut. Via persoonlijke groei van mensen die dit weer uitdragen, willen wij de maatschappij en leefomgeving verbeteren. Onze missie is door met een verfrissende blik te kijken naar het geheel van zaken over de wereld, de samenleving, leefbaarheid en leefomgeving. Zo willen we mensen bewust maken, inspireren en kennis overdragen over hoe wij als mens geleefd hebben, (samen-)leven en hoe wij aan een betere leefwereld en leefomgeving kunnen werken. Ga naar het KaperGerlings Instituut

Job Gerlings en Ralph | ondernemers en eigenaren van KaperGerlings

Wij, Job Gerlings (links) en Ralph Kaper (rechts), zijn bevlogen ondernemers en eigenaren van het KaperGerlings instituut voor kennis, groei en ontwikkeling. In ons bedrijf werken we samen met een stevig team van sociale, vakkundige professionals ten aanzien van al onze activiteiten.
Lees meer over Job Gerlings (links) link opent in een nieuw venster
Lees meer over Ralph Kaper (rechts) link opent in een nieuw venster

Onze missie
Via persoonlijke groei van mensen die dit weer uitdragen, willen we de maatschappij en leefomgeving verbeteren. Onze missie is door met een verfrissende blik te kijken naar het geheel van zaken over de wereld, de samenleving, leefbaarheid en leefomgeving. Zo willen we mensen bewust maken, inspireren en kennis overdragen over hoe wij als mens geleefd hebben, (samen-)leven en hoe wij aan een betere leefwereld en leefomgeving kunnen werken.

First Row Entertainment

First Row Entertainment is het voormalig bedrijf van Ralph Kaper dat in 2002 opgericht werd en sinds 2016 onderdeel van het KaperGerlings Instituut.
Het bedrijfsonderdeel is nog altijd gespecialiseerd in muziektheater.  In de eigen muziektheaterproducties en -projecten staan de menselijke waardigheid, de menselijke verhoudingen, het samenleven en onze wereld waarin we leven centraal. Daarnaast organiseert de firma  (muziek-)theater en (muziektheater-)entertrainment voor bedrijven, teams, particulieren en scholen.
Website: www.firstrow.nl (opent in een nieuw scherm)