Ralph Kaper

Ik ben diecteur/ondernemer en mede-eigenaar van het KaperGerlings instituut, de Samenlevingsacademie en muziektheaterbureau First Row Entertainment.
Ons KaperGerlings instituut organiseert online en fysieke klassikale leergangen, cursussen, lezingen op het gebied van architectuur en stedenbouw, hedendaagse kunst, geschiedenis en kunstgeschiedenis. Ook organiseren we excursies en jaarlijks reizen naar vooral de kunst- en architectuurbiënnales.
Onze samenlevingsacademie staat in het teken van "wonen, werken en leven in de wereld van morgen".
We organiseren online en fysieke klassikale cursussen op het gebied van leefbaarheid en stedenbouw, antropologie en humanistiek voor professionals ter verdieping en verbreding van inzicht en kennis.
Met First Row Entertainment produceer ik eigen muziektheaterproducties waar de menselijke waardigheid, de menselijke verhoudingen, het samenleven en onze wereld waarin we leven centraal. Ook organiseer ik theaterenterTRainment voor bedrijven, teams, particulieren en scholen. First Row Entertainment is sinds 2016 onderdeel van het KaperGerlings Instituut.

Over de Samenlevingsacademie

Wij vinden het belangrijk dat we samenbouwen aan een betere wereld. Waar mensen gelukkiger met elkaar samenleven en samenwerken. Waar iedereen elkaar beter begrijpt, elkaar met respect behandelt en bouwt aan een constructieve samenleving. Dit proces begint met kennis, bewustwording en inzicht hoe wij denken, voelen, handelen en samenleven.

Dat doen wij door activiteiten te organiseren voor mensen die leven met, werken met of voor, of hulp bieden aan anderen, door hen meer handvatten te geven in de vorm van kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van mens, maatschappij en samenleving.

Contactinformatie

Samenlevingsacademie
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46
WhatsApp: Stel jouw vraag via WhatApp
info@samenlevingsacademie.nl
 
De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut. Bank, KvK en BTW vallen onder het instituut:
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Algemene voorwaarden en privacy en cookiebeleid

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.
Je kunt je altijd weer afmelden.

KaperGerlings Instituut

De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling. Het instituut is erop gericht om mensen samen te brengen die een fascinatie hebben voor de mensen en wereld om ons heen.

Social media

    Facebook
    Twitter @samenacademie
    LinkedIn
    Youtube