drs. Job Gerlings

Ik ben gespecialiseerd in architectuur en hedendaagse kunst, vakgebieden die worden aangevuld met sociale geografie, antropologie en sociologie. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als kunst- en architectuurhistoricus en heb de marketingopleidingen voor NIMA A en B gevolgd. Na mijn universitaire studie heb ik jaren ervaring opgedaan in de monumentenzorg met de inventarisatie en aanwijzing van monumenten. Daarnaast werkte ik als business consultant en marketing- en communicatiespecialist voor organisaties als Landschap Erfgoed Utrecht, NIOD, Australian Trade Commission en Stichting Nederland Monumentenland.

In mijn werk als architectuurhistoricus voor onder meer Bureau Monumenten & Archeologie Amsterdam, vereniging De Hollandsche Molens, Stichting Open Monumentendag en WatWasWaar.nl stond de relatie tussen erfgoed, locatie en publiek centraal, zowel fysiek op locatie als online waarmee de geschiedenis, de gebouwen en bronnenmateriaal via beeldbanken, digitale kaarten en online platforms toegankelijk werd. In deze projecten combineerde ik mijn kennis over architectuur met mijn marketing en communicatie achtergrond.

Met deze kennis ben ik als directeur-eigenaar van KaperGerlings Instituut en de Samenlevingsacademie verantwoordelijk voor het productmanagement, branding en communicatie. In deze functie verzorg ik het cursus curriculum in architectuur en hedendaagse kunst. In de afgelopen jaren behoorden daar ook de leergang kunstgeschiedenis en de leergang geschiedenis (tot de Renaissance) toe. In mijn leergangen, cursussen en colleges zorg ik dat de deelnemers inzicht krijgen in de samenhang tussen historische gebeurtenissen, technische ontwikkelingen, culturele ontwikkelingen en de architectuur en kunst die worden gemaakt. Datzelfde doe ik wanneer ik mensen begeleid op reizen naar hedendaagse kunst- en architectuurbiënnales.

Over de Samenlevingsacademie

Wij vinden het belangrijk dat we samenbouwen aan een betere wereld. Waar mensen gelukkiger met elkaar samenleven en samenwerken. Waar iedereen elkaar beter begrijpt, elkaar met respect behandelt en bouwt aan een constructieve samenleving. Dit proces begint met kennis, bewustwording en inzicht hoe wij denken, voelen, handelen en samenleven.

Dat doen wij door activiteiten te organiseren voor mensen die leven met, werken met of voor, of hulp bieden aan anderen, door hen meer handvatten te geven in de vorm van kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van mens, maatschappij en samenleving.

Contactinformatie

Samenlevingsacademie
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46
WhatsApp: Stel jouw vraag via WhatApp
info@samenlevingsacademie.nl
 
De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut. Bank, KvK en BTW vallen onder het instituut:
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Algemene voorwaarden en privacy en cookiebeleid

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.
Je kunt je altijd weer afmelden.

KaperGerlings Instituut

De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling. Het instituut is erop gericht om mensen samen te brengen die een fascinatie hebben voor de mensen en wereld om ons heen.

Social media

    Facebook
    Twitter @samenacademie
    LinkedIn
    Youtube