leven, werken en wonen in de wereld van nu naar morgen

Open inschrijving groepscursus, -training of -workshop.
Dit zijn activiteiten waarvoor u kunt inschrijven. Het cursus- of trainingprogramma is van te voren vastgesteld. Daarbij is het karakter van onze activiteiten interactief en is er ruimte voor vragen en naar gelang de activiteit of groepsgrootte ruimte voor eigen inbreng.

Maatwerk cursus, training of workshop (groep of individueel)
Hierbij is het cursus- of trainingsprogramma is van te voren vastgesteld en wordt het programma gericht op de situatie, specifieke onderwerpen of leerbehoeften van de klant. Het parcours wordt met een intake van te voren vastgesteld. Doorgaans is een groepsboeking of een indivuele cursust of training maatwerk.

Consultancy
Bij consultancy gaat het niet meer om een vast omlijnd cursus- of trainingsparcours maar om ondersteuning, hulp, feedback of  begeleiding bij specifieke werkzaamheden van de klant. Daar is doorgaans meer voorbereiding voor nodig is en soms zelfs een specifieke docent of trainer met andere kennis en/of vaardigheden.

Dialoogtafel
We organiseren dialoogtafels voor professionals die hun inzichten en visie willen verbreden en verdiepen, hun kaders willen verkennen, hun ervaringen willen uitwisselen of de behoefte hebben om over een aantal onderwerpen of thema's te willen sparren. Daarbij gaat het om vraagstukken met betrekking to de samenleving, de maatschappij, de zorg, het onderwijs en over wonen en leefbaarheid.
Een dialoogtafel event kan een dag of dagdeel zijn en fysiek of interactief online plaatsvinden. De groepsgrootte is rond 10 deelnemers, afhankelijk van onderwerp en vorm.
De dialoogtafels worden begeleid door professionals uit een specifiek werkveld.
Inhoudelijk start een dialoogtafel altijd met een introductie van een of meerdere presentaties gevolgd door een of meerdere gezamenlijke gesprekken.

Entertrainment workshop
In een entertrainment workshop staat vooral het leren door te ervaren of te doen centraal. De leer- of trainingsdoelen worden van te voren vastgesteld. Er kan gekozen worden om een entertrainment activiteit meer te richten naar het samenzijn en beleving (entertainment) of naar het vergaren van kennis, inzichten en vaardigheden.

Excursies en werkbezoeken
Gekoppeld aan ons studieaanbod kan ook een excursie of werkbezoek zowel individueel of voor een groep geboekt worden.

Over de Samenlevingsacademie

Wij vinden het belangrijk dat we samenbouwen aan een betere wereld. Waar mensen gelukkiger met elkaar samenleven en samenwerken. Waar iedereen elkaar beter begrijpt, elkaar met respect behandelt en bouwt aan een constructieve samenleving. Dit proces begint met kennis, bewustwording en inzicht hoe wij denken, voelen, handelen en samenleven.

Dat doen wij door activiteiten te organiseren voor mensen die leven met, werken met of voor, of hulp bieden aan anderen, door hen meer handvatten te geven in de vorm van kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van mens, maatschappij en samenleving.

Contactinformatie

Samenlevingsacademie
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46
WhatsApp: Stel jouw vraag via WhatApp
info@samenlevingsacademie.nl
 
De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut. Bank, KvK en BTW vallen onder het instituut:
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Algemene voorwaarden en privacy en cookiebeleid

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.
Je kunt je altijd weer afmelden.

KaperGerlings Instituut

De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling. Het instituut is erop gericht om mensen samen te brengen die een fascinatie hebben voor de mensen en wereld om ons heen.