×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/kapergerlingsnl/subsites/samenlevingsacademie.nl/cache/com_content
Door het oog van de antropoloog, antropologie workshop
In deze dynamische, laagdrempelige en leerzame enterTRainment workshop werkt een groep naar een muziektheatervoorstelling. Voor bedrijven en organisaties als thematische studiedag of teambuildingsactiviteit. Voor scholen als educatief middel. Voor particulieren meer een evenement om gezellig samen te zijn en samen te komen.
Duur: Dag van 11:00-16:00 uur
Op aanvraag
Locatie: Overal in Nederland
Extra informatie: Voor teams, bedrijven, schoolklassen, familie of vriendengroepen. Tot rond 50 personen.
Door het oog van de antropoloog, antropologie workshop
In deze dynamische, laagdrempelige en leerzame enterTRainment workshop maakt de groep een reis door de ogen van de antropoloog. De bouwstenen van de antropologie zoals cultuur, leeftijd, gender, lichaam en religie zijn spelenderwijs in dit evenement verwerkt en ook onze eigen perceptie.
Duur: 3 1/2 uur
Op aanvraag
Locatie: Overal in Nederland
Extra informatie: Voor teams, bedrijven, schoolklassen, familie of vriendengroepen. Tot rond 50 personen.

Over de Samenlevingsacademie

Wij vinden het belangrijk dat we samenbouwen aan een betere wereld. Waar mensen gelukkiger met elkaar samenleven en samenwerken. Waar iedereen elkaar beter begrijpt, elkaar met respect behandelt en bouwt aan een constructieve samenleving. Dit proces begint met kennis, bewustwording en inzicht hoe wij denken, voelen, handelen en samenleven.

Dat doen wij door activiteiten te organiseren voor mensen die leven met, werken met of voor, of hulp bieden aan anderen, door hen meer handvatten te geven in de vorm van kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van mens, maatschappij en samenleving.

Contactinformatie

Samenlevingsacademie
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46
WhatsApp: Stel jouw vraag via WhatApp
info@samenlevingsacademie.nl
 
De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut. Bank, KvK en BTW vallen onder het instituut:
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.
Je kunt je altijd weer afmelden.

KaperGerlings Instituut

De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling. Het instituut is erop gericht om mensen samen te brengen die een fascinatie hebben voor de mensen en wereld om ons heen.

Social media

    Facebook
    Twitter @samenacademie
    LinkedIn
    Youtube