leven, werken en wonen in de wereld van nu naar morgen

Entertrainment, leren, doen, beleven en ervaren

In de afgelopen jaren hebben we veel evenementen georganiseerd voor particulieren, teams, bedrijven, organisaties en scholen. We bieden voornamelijk entertrainment aan. Bij trainen staan de trainingsresultaten meer voorop. Bij entertainment de beleving. Bij entertrainment is dat de combinatie van leren, doen, beleven en voor een deel ook reflecteren wat je daarbij hebt opgestoken

Covid-19 protocol voor events

Veiligheid in deze tijd staat voor ons voorop. We hebben onze entertrainment workshops, trainingen en events qua organisatie, ruimte en structuur zo aangepast dat deze activiteiten zo veilig mogelijk gegeven kunnen worden.

EnterTRainment aanbod

Door het oog van de antropoloog

Soort evenement: Entertrainment
Vakgebied: Antropologie en interculturele communcatie
Voor wie? Bedrijven, scholen maar ook particulieren.

Over de Samenlevingsacademie

Wij vinden het belangrijk dat we samenbouwen aan een betere wereld. Waar mensen gelukkiger met elkaar samenleven en samenwerken. Waar iedereen elkaar beter begrijpt, elkaar met respect behandelt en bouwt aan een constructieve samenleving. Dit proces begint met kennis, bewustwording en inzicht hoe wij denken, voelen, handelen en samenleven.

Dat doen wij door activiteiten te organiseren voor mensen die leven met, werken met of voor, of hulp bieden aan anderen, door hen meer handvatten te geven in de vorm van kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van mens, maatschappij en samenleving.

Contactinformatie

Samenlevingsacademie
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46
WhatsApp: Stel jouw vraag via WhatApp
info@samenlevingsacademie.nl
 
De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut. Bank, KvK en BTW vallen onder het instituut:
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Algemene voorwaarden en privacy en cookiebeleid

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.
Je kunt je altijd weer afmelden.

KaperGerlings Instituut

De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling. Het instituut is erop gericht om mensen samen te brengen die een fascinatie hebben voor de mensen en wereld om ons heen.