leven, werken en wonen in de wereld van nu naar morgen

We organiseren dialoogtafels voor professionals die hun inzichten en visie willen verbreden en verdiepen, hun kaders willen verkennen, hun ervaringen willen uitwisselen of de behoefte hebben om over een aantal onderwerpen of thema's te willen sparren. Daarbij gaat het om vraagstukken met betrekking to de samenleving, de maatschappij, de zorg, het onderwijs en over wonen en leefbaarheid.
Een dialoogtafel event kan een dag of dagdeel zijn en fysiek of interactief online plaatsvinden. De groepsgrootte is rond 10 deelnemers, afhankelijk van onderwerp en vorm.
De dialoogtafels worden begeleid door professionals uit een specifiek werkveld.
Inhoudelijk start een dialoogtafel altijd met een introductie van een of meerdere presentaties gevolgd door een of meerdere gezamenlijke gesprekken.

Hieronder vind je binnenkort alle geplande dialoogtafels.

Informatie volgt

Informatie volgt

Informatie volgt

Informatie volgt

Informatie volgt

Informatie volgt

Informatie volgt

Informatie volgt

Over de Samenlevingsacademie

Wij vinden het belangrijk dat we samenbouwen aan een betere wereld. Waar mensen gelukkiger met elkaar samenleven en samenwerken. Waar iedereen elkaar beter begrijpt, elkaar met respect behandelt en bouwt aan een constructieve samenleving. Dit proces begint met kennis, bewustwording en inzicht hoe wij denken, voelen, handelen en samenleven.

Dat doen wij door activiteiten te organiseren voor mensen die leven met, werken met of voor, of hulp bieden aan anderen, door hen meer handvatten te geven in de vorm van kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van mens, maatschappij en samenleving.

Contactinformatie

Samenlevingsacademie
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46
WhatsApp: Stel jouw vraag via WhatApp
info@samenlevingsacademie.nl
 
De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut. Bank, KvK en BTW vallen onder het instituut:
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Algemene voorwaarden en privacy en cookiebeleid

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.
Je kunt je altijd weer afmelden.

KaperGerlings Instituut

De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling. Het instituut is erop gericht om mensen samen te brengen die een fascinatie hebben voor de mensen en wereld om ons heen.