leven, werken en wonen in de wereld van nu naar morgen
Jacqueline Postma docente Antropologie bij het KaperGerlings instituut

U kunt bij ons een cursus antropologie volgen. De antropologie cursussen worden hoofdzakelijk gegeven door drs. Jacqueline Postma. Hieronder haar bio en een video waar ze zich voorstelt.
(Voor onze geplande cursussen zie onze agenda)
Ik ben Jacqueline Postma, een academisch gevormde vrouw en afgestudeerd als cultureel antropoloog. Voor studie en werk heb ik in het buitenland gewoond en gewerkt onder andere in het oerwoud van Peru, de sloppenwijken in Polen, de universiteit van Santander in Spanje en een weeshuis in Hongarije. Mijn werkzaamheden varieerden van lesgeven, groepswerk, onderzoek en studie tot verzorging. Dit heeft mijn blik op het leven en de wereld verbreed.
Als bevoegd 1e graad docent levensbeschouwing en maatschappijleer heb ik afgelopen jaren in het onderwijs gewerk o.a. op het HBO, voortgezet en speciaal onderwijs. Daarnaast lever ik journalistiek werk voor tijdschriften, bedrijven en kranten, stel ik persberichten of advertorials samen. Bij de Samenlevingsacademie geef ik antropologie basis lessen.

Over de Samenlevingsacademie

Wij vinden het belangrijk dat we samenbouwen aan een betere wereld. Waar mensen gelukkiger met elkaar samenleven en samenwerken. Waar iedereen elkaar beter begrijpt, elkaar met respect behandelt en bouwt aan een constructieve samenleving. Dit proces begint met kennis, bewustwording en inzicht hoe wij denken, voelen, handelen en samenleven.

Dat doen wij door activiteiten te organiseren voor mensen die leven met, werken met of voor, of hulp bieden aan anderen, door hen meer handvatten te geven in de vorm van kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van mens, maatschappij en samenleving.

Contactinformatie

Samenlevingsacademie
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46
WhatsApp: Stel jouw vraag via WhatApp
info@samenlevingsacademie.nl
 
De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut. Bank, KvK en BTW vallen onder het instituut:
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Algemene voorwaarden en privacy en cookiebeleid

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.
Je kunt je altijd weer afmelden.

KaperGerlings Instituut

De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling. Het instituut is erop gericht om mensen samen te brengen die een fascinatie hebben voor de mensen en wereld om ons heen.