×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/kapergerlingsnl/subsites/samenlevingsacademie.nl/cache/com_content
In de cursus waardevolle communicatie gaan we in op wat het betekent om goed met elkaar in gesprek te gaan. Hoe kun je met elkaar communiceren op een manier die bijdraagt aan het welzijn van alle betrokkenen? We kijken naar wat het praktisch betekent om elkaar te horen, te verstaan en om met elkaar uit te wisselen.
Duur: 2 dagen van 10:00-16:00 uur
€ 435,00 excl.21 % btw.
Door middel van uitwisseling over bepaalde zingevingsthema’s diep je jouw eigen zingevingskaders uit en leer je ook over hoe anderen de wereld zien. Deze cursus is een combinatie van hoorcollege’s en werkonderdelen.
Duur: 4 bijeenkomsten van 2 1/2 uur
€ 175,00 inclusief 21 % btw
Locatie: Amsterdam

Over de Samenlevingsacademie

Wij vinden het belangrijk dat we samenbouwen aan een betere wereld. Waar mensen gelukkiger met elkaar samenleven en samenwerken. Waar iedereen elkaar beter begrijpt, elkaar met respect behandelt en bouwt aan een constructieve samenleving. Dit proces begint met kennis, bewustwording en inzicht hoe wij denken, voelen, handelen en samenleven.

Dat doen wij door activiteiten te organiseren voor mensen die leven met, werken met of voor, of hulp bieden aan anderen, door hen meer handvatten te geven in de vorm van kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van mens, maatschappij en samenleving.

Contactinformatie

Samenlevingsacademie
Van Heemskercklaan 38, 3941 WG Doorn
0343-70 10 46
WhatsApp: Stel jouw vraag via WhatApp
info@samenlevingsacademie.nl
 
De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut. Bank, KvK en BTW vallen onder het instituut:
Bank NL94.TRIO.0391.1719.92
BTW  NL856142049B01
KvK: 65512154

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.
Je kunt je altijd weer afmelden.

KaperGerlings Instituut

De Samenlevingsacademie is onderdeel van het KaperGerlings Instituut voor kennis, groei en ontwikkeling. Het instituut is erop gericht om mensen samen te brengen die een fascinatie hebben voor de mensen en wereld om ons heen.

Social media

    Facebook
    Twitter @samenacademie
    LinkedIn
    Youtube